Blog

Szeretném Neked meghálálni, hogy az Ammil Design ékszereket választottad és hűséges vásárló vagy, ezért kialakítottam egy törzsvásárlói programot.

Már a regisztrációt követő első rendelésednél törzsvásárlóvá válhatsz és gyűjtheted vásárlásod után a pontokat. Megszerzett pontjaidat pedig levásárolhatod a webshopban!

Az Ammil Design márka kialakításakor igen fontos vezérelvet jelentett számomra, hogy mind az alkalmazott alapanyagok, mind a vásárok során a display elemei minél környezetbarátabbak legyenek. Mégis, a csomagolás egy bizonyos szint után úgy tűnt, hogy kifog rajtam... 

2020.05.20 23:11

Mi történik, amikor együtt tervezzük meg az ékszereitek?

Gyerekkoromban volt egy Írisz és egy Jácint nevű ismerősöm is, csupán néhány évfolyammal jártak felettem, és igen közel laktak hozzánk mindketten. Már akkor különlegesnek számított a nevük, ahogy bizonyára ma is az. Különösen a Jácint, mivel hazánkban viszonylag kevés olyan virágnév van, melyre férfiak anyakönyvezhetőek.   

Hosszú vagy rövid? Visszafogott vagy pimaszul feltűnő? Ívesen lekerekített formák vagy absztrakt szögletek? Vagyis milyen ékszereket válasszunk az idén, ha szeretnénk kicsit újítani és igazodni az idei vezető stílusirányzatokhoz?

2019.12.05 15:29

Nektek van virágnevet viselő ismerősötök? Vagy Ti esetleg? 

2019.11.21 23:08

A szerelmes férfi vörös rózsát ajándékoz, anyák napjára orgonával, gyöngyvirággal lepjük meg édesanyánkat. De mit jelképez a százszorszép? No és a pipacs?

 

Ti is odavagytok a hortenziáért? Megmutatom egy képsorozatban, hogy tudjátok hosszú távon megőrizni, és azt az 5 TRÜKKöt is megosztom Veletek, amik nekem beváltak (hogy szuper ékszer alapanyaggá váljanak).

2019.07.10 22:18