Blog

Mi jellemzi a Virradat ékszerek fém részeit?
20
Okt

"Milyen fémből készült ez a fülbevaló?" "Sajnos csak meghatározott anyagból készült ékszereket hordhatok, mert fémallergiám van." "A kedvenc aranyláncomra keresek medált."

A fenti mondatok többször is elhangzottak a vásárok során, amikor találkoztam veletek. 

Az új ékszercsalád tervezésekor törekedtem a saját tapasztalataimon túl a tőletek kapott - fenti - visszajelzésekre is támaszkodni, így született meg a Virradat. 

 

Ajándékkártya
17
Okt

Az Ammil Design ajándékkártyát a ti kérésetekre, nektek köszönhetően hoztam létre. Ezentúl nem kell hezitálnotok, hogy melyik ékszerrel ajándékozzátok meg szeretteiteket, mert a kártyával együtt a választás szabadságát is ajándékba adjátok!

Az ékszerek története
12
Szept

Az ékszer öltöztet – tartja a mondás. Leginkább olyan ékszereket szeretünk felölteni magunkra, ami tükrözi belsőnket vagy éppen a vágyainkat. De nemcsak az önkifejezés eszköze lehet egy ékszer. Az ókortól kezdve talizmánként is használták őket, amelyeket leggyakrabban csontok, kövek, fogak, kagylók vagy éppen más állati maradványok megmunkálásával készítettek.

Törzsvásárlói program leírása
30
Júl

Szeretném Neked meghálálni, hogy az Ammil Design ékszereket választottad és hűséges vásárló vagy, ezért kialakítottam egy törzsvásárlói programot.

Már a regisztrációt követő első rendelésednél törzsvásárlóvá válhatsz és gyűjtheted vásárlásod után a pontokat. Megszerzett pontjaidat pedig levásárolhatod a webshopban!

Az ékszerek ruhája - avagy csomagolás
07
Júl

Az Ammil Design márka kialakításakor igen fontos vezérelvet jelentett számomra, hogy mind az alkalmazott alapanyagok, mind a vásárok során a display elemei minél környezetbarátabbak legyenek. Mégis, a csomagolás egy bizonyos szint után úgy tűnt, hogy kifog rajtam... 

Egy ékszer születése
20
Máj

Mi történik, amikor együtt tervezzük meg az ékszereitek?

Férfias virágnevek - virágos férfinevek
20
Jan

Gyerekkoromban volt egy Írisz és egy Jácint nevű ismerősöm is, csupán néhány évfolyammal jártak felettem, és igen közel laktak hozzánk mindketten. Már akkor különlegesnek számított a nevük, ahogy bizonyára ma is az. Különösen a Jácint, mivel hazánkban viszonylag kevés olyan virágnév van, melyre férfiak anyakönyvezhetőek.   

Vissza a természetbe! – avagy a 2020-as ékszer trend jelmondata
04
Jan

Hosszú vagy rövid? Visszafogott vagy pimaszul feltűnő? Ívesen lekerekített formák vagy absztrakt szögletek? Vagyis milyen ékszereket válasszunk az idén, ha szeretnénk kicsit újítani és igazodni az idei vezető stílusirányzatokhoz?

Virágom, Virágom...
05
Dec

Nektek van virágnevet viselő ismerősötök? Vagy Ti esetleg? 

Mit üzennek a virágok?
21
Nov

A szerelmes férfi vörös rózsát ajándékoz, anyák napjára orgonával, gyöngyvirággal lepjük meg édesanyánkat. De mit jelképez a százszorszép? No és a pipacs?

 

Hortenzia szárítása - 5 trükk, amivel tökéletes lehet
05
Aug

Ti is odavagytok a hortenziáért? Megmutatom egy képsorozatban, hogy tudjátok hosszú távon megőrizni, és azt az 5 TRÜKKöt is megosztom Veletek, amik nekem beváltak (hogy szuper ékszer alapanyaggá váljanak).