Gyűrűk

Egyedi gyanta gyűrűk, melyek különlegességét a színes ökogyanta és a benne tarkálló virágok egyedi kompozíciója adja, amit időtálló nemesacél fémrész zár körbe. 

Tovább

A gyűrűk talán a leglátványosabb ékszerek a viselőjük szempontjából.

Az Ammil Design gyanta gyűrűi színesek és virágosak, így a természet egy kicsiny szelete mindig ott lesz előtted, még akkor is, mikor napod egy részét munkával töltöd, távol a természet meghitt nyugalmától. Egy pillantás a gyűrűre azonban mosolyt varázsolhat arcodra, vagy egy korábbi kirándulás vidám emlékeit idézheti fel.  

Egyszerűbb és bonyolultabb mintázatok is díszíthetik a gyanta gyűrűket. Egy kisebb virágú százszorszép önmagában is kitölti a gyűrű medálrészét és egy élénkzöld háttérrel üde, tavaszi hangulatot kelt. Máskor szirmokból és magokból pillangókat alkotok, vagy piciny virágcsokrokat, melyek egyedi kompozíciói remélem épp olyan örömmel töltik el viselőjüket, mint amekkora öröm számomra az alkotási folyamat.

Szépségük mellett fontos, hogy ergonomikus formájuk kényelmes viseletet biztosítson. Különös figyelmet fordítok arra, hogy az általam használt állítható gyűrűk kialakítása olyan legyen, hogy egy egész napos viselés után se vágjon a gyűrű viselője ujjába. A szélesebb gyűrű néhány visszajelzés alapján kényelmesebb, mint a keskenyebb verziók, ezért ezek a típusok is megjelennek a kínálatban.

Tovább