Virágözön Virradat

A Virradat ékszerek prémium vonalat képviselnek az Ammil Design kínálatában. Engedd, hogy a gondosan térbelire szárított vagy óvatosan lepréselt virágok, levelek és gombák gondolatban egy virágos rétre vagy épp a hűs erdőbe repítsenek! A Virradat ékszercsalád közös jellemzője, hogy a természet adta szépségek és a magas minőségben, kézi megmunkálással készült fém alkatrészek közötti szinergiát az ökogyanta teremti meg.

 

Modern formavilág, változatos kialakítás, szélesebb paletta. A gondosan és felelősségteljesen válogatott virágok mellett zúzott kőzetek és új, természetes anyagok is fokozzák a Virradat ékszerek szépségét. A fülbevalók, nyakláncok és gyűrűk hol a kristályosan áttetsző ökogyantával, hol annak színezett verziójával kerültek kitöltésre - e végtelen kombinációs lehetőség, s az alkotói képzelet az egyedi ékszerek biztosítéka. 

A fém alkatrészek - keretek, láncok, gyűrűalapok - innovatív eljárással megmunkált, igen magas minőségű termékek. A rézből készültek kissé rusztikusabb, néhány esetben romantikus hatást keltenek, míg a 24 karátos arany, ill. antik ezüst bevonattal rendelkezők a hétköznapok eleganciáját adják. Az egyes fémtípusok részletes leírása megtalálható a konkrét ékszereknél.

A Virágözön Virradat ékszerek bár az alapanyagok gazdag skálájával rendelkeznek, elsősorban mégis a növényi részek szépségére igyekszem rávilágítani általuk. Egy-egy apró inda, kedvenc nefelejcs virágaink, vagy épp a páfrányok formás levélvégei kerülnek a fókuszba, néha szokatlan társításokkal. Persze a legkisebb gombákról sem feledkeztem meg, melyeket gyakran pirosló szamócával párosítva erdei hangulatot árasztó ékszerek születnek. 

Számora hatalmas öröm megalkotni ezeket az ékszereket, féltő gonddal és mindig újabb ötletekkel fordulok feléjük. Bízok benne, hogy ez a lelkesedés, szeretet áthatja az alkotásokat is, és hosszú ideig lesznek társaitok a Virágözön Virradat ékszerek, ráébresztve titeket a természet apró, gyakran rejtett szépségeire!