Nyakláncok

Válogass az ökogyantából készült egyedi nyakláncok közül, melyek virágokat, leveleket vagy éppen kőport rejtenek! Kerettel vagy keret nélkül, kristályosan áttetsző vagy színpompás ökogyantában - ahogy épp szeretnéd! Minden medálhoz nemesacél nyaklánc jár.

Tovább

Az Ammil Design nyakláncok a természet kincseiből készülnek, s éppúgy egyediek, mint az ékszerekhez felhasznált alapanyagok. Változatosságuk az is biztosítja, hogy többféle módszert alkalmazok készítésük során. A kristályos gyantaékszerek mellett a pigmentekkel színesre festett nyakékek is megtalálhatóak a kínálatban.

Ha önmagukban szeretnél a virágok szépségében gyönyörködni, akkor a „csak virág” kategóriát javaslom. Itt találhatóak a gyantaköntösbe burkolt préselt virágok vagy épp levelek.

A „szikrázó kőporos” nyakláncokba zúzott, kristályos hematit került, mely csodás ragyogásával sosem marad észrevétlen, ezért alkalmi viselethez is kitűnő választás. Ráadásként néhány Swarovski kristály csillog benne.

Áttetsző vagy színes ökogyantában virágok rejlenek a „kecses keretes” nyakláncokban. Ezek az ékszerek a természetből kiragadott pillanatképek, melyek a rohanó hétköznapokban is megnyugvást árasztanak.

A színek szerelmeseinek a „színek és virágok nemesacélban” nyakláncokat ajánlom. Vékony nemesacél medálalap, csodás színek és virágok. A látvány gyakran megtévesztő, a filigrán medálok festményszerű kinézetet kölcsönöznek az ékszereknek, pedig mindegyikben valódi virág pompázik a színezett gyantaalapban.

A „kör mélye” nyakláncok titokzatos világot rejtenek. A vintage jellegű keretben térbeli kompozíciók, egyedi virágtársítások találhatóak.

Ha a vidám, játékos ékszereket szereted, akkor a „bohó bojtos” nyakláncokat feltétlen nézd meg! Virágok, vagy épp tengerparti homok és üvegdarabkák bújnak meg a tarka bojtos gyantaékszerekben. Antik bronz szerelékkel különleges hangulatot árasztanak.  

S ne feledd: Így is adhatsz virágot! 

Tovább