Nyakláncok

Válogass az ökogyantából készült egyedi nyakláncok közül, melyek virágokat, leveleket vagy éppen zúzott ásványt rejtenek! Kerettel vagy keret nélkül, kristályosan áttetsző vagy színpompás ökogyantában - ahogy épp szeretnéd! A medálokhoz nemesacél nyaklánc választható.

Az Ammil Design nyakláncok a természet kincseiből készülnek, s éppúgy egyediek, mint az ékszerekhez felhasznált alapanyagok. Változatosságuk az is biztosítja, hogy többféle módszert alkalmazok készítésük során. A kristályos gyantaékszerek mellett a pigmentekkel színesre festett nyakékek is megtalálhatóak a kínálatban.

A márka prémium vonalát képviselik a Virradat nyakláncok. Áttetsző vagy színes ökogyantában virágok, gombák, levelek rejlenek ezekben a nyakláncokban. A modern vonalvezetés mellett romantikus kompozíciókat is készítek, ahol a természetből kiragadott pillanatképek jelennek meg. Bármelyik Virradat ökogyanta nyakláncra esik választásod, a rohanó hétköznapokban megnyugvást árasztanak.

Ha önmagukban szeretnél a virágok szépségében gyönyörködni, akkor a „csak virág” kategóriát javaslom. Itt találhatóak a gyantaköntösbe burkolt préselt virágok vagy épp levelek.

A „szikrázó kőporos” nyakláncokba zúzott, kristályos hematit került, mely csodás ragyogásával sosem marad észrevétlen, ezért alkalmi viselethez is kitűnő választás. Ráadásként néhány Swarovski kristály csillog benne.

A színek szerelmeseinek a „színek és virágok nemesacélban” nyakláncokat ajánlom. Vékony nemesacél medálalap, csodás színek és virágok. A látvány gyakran megtévesztő, a filigrán medálok festményszerű kinézetet kölcsönöznek az ékszereknek, pedig mindegyikben valódi virág pompázik a színezett gyantaalapban.

S ne feledd: Így is adhatsz virágot!