Ásványos Virradat

A Virradat ékszerek prémium vonalat képviselnek az Ammil Design kínálatában. Az ékszercsalád legújabb példányai az ásványok szépségét ötvözik a virágok törékenységével! A Virradat ékszercsalád tagjaként magas minőségben, kézi megmunkálással készült fém alkatrészek és ökogyanta alkalmazása jellemzi ezeket a gyantaékszereket is. Fedezd fel az ásványok világát! 

 

Gyerekkorom óta gyűjtöm az ásványokat. Magával ragadott változatos színviláguk, a kemény formák és ennek ellenére lágy textúrák találkozása. Emlékszem, különösen kedveltem a tigrisszemet, vagy a vicces nevű, de csodás malachitot. 

Az ásványok szeretete megmaradt, és már nagyon régóta foglalkoztatott a gondolat, hogyan tudnám a virágos gyantaékszerekkel összhangba hozni. Hosszas tervezgetés, több verzió elvetése után örömmel mutatom meg nektek a Virradat ékszercsalád legújabb tagjait, az Ásványos Virradat ékszereket! 

Olyan fülbevalókat és nyakláncokat alkottam, ahol egyik komponens sem dominálja le a másikat, a préselt virágok sokkal inkább ráirányítják a figyelmet az ásványok szépségére. Bodzabimbók, nefelejcsek, páfránylevelek, vagy csak egy-egy érdekes fűszál jelenik meg ökogyanta köntösben. 

Essen szó a gyantáról is, hiszen ezen a téren is van egy kis csavar! Természetesen maradt az ökogyanta, azonban a korábbi színezőktől eltérően új irányt kerestem. Az ásványok színvilágával és megjelenésével harmonizáló, gyöngyházfényű vagy épp fémesen megcsillanó gyantafelszínt varázsoltam a fém alapokba. E végtelen kombinációs lehetőség és az alkotói képzelet az egyedi ékszerek biztosítéka. 

A fém alkatrészek - keretek, láncok, gyűrűalapok - innovatív eljárással megmunkált, igen magas minőségű termékek. A rézből készültek kissé rusztikusabb, néhány esetben romantikus hatást keltenek, míg a 24 karátos arany, ill. antik ezüst bevonattal rendelkezők a hétköznapok eleganciáját adják. Az egyes fémtípusok részletes leírása megtalálható a konkrét ékszereknél, de itt is olvashatsz róla. 

Boldog vagyok, hogy egy gyerekkoromban kicsírázott szerelem öltött testet az Ásványos Virradat ékszerekben. Bízok benne, hogy ez a lelkesedés, szeretet áthatja az alkotásokat is, és hosszú ideig lesznek társaitok a Virradat ékszerek, ráébresztve titeket a természet apró, gyakran rejtett szépségeire!