Fülbevalók

Fülbevaló hétköznapra vagy alkalomra? Találd meg a kedvenced a kör, a szív alakú vagy a keret nélküli, virágformát követő típusok között! Egyedi alkotások, kristályosan áttetsző vagy színezett ökogyantában. 

A fülbevalók azok az ékszerek, melyek első pillantásra feltűnnek. Kiemelik az arc karakterét, hangsúlyozzák a szem színét és egy jól megválasztott árnyalattal, formával könnyen ki tudjuk emelni adottságainkat. Fontos, hogy jól érezzük magunkat viselése közben. Ezért az Ammil Design kínálatában több típusú fülbevaló közül is válogathattok.

A lógós, hosszabb típusú fülbevalók kedvelőinek a "csak virág" fülbevalókat ajánlom. Árvácskák, juharlevelek, préselt rózsák találhatóak ökogyanta köntösben, melyeket nemesacél akasztó egészít ki. A visszafogottabb formák mellett megjelennek az extrémebb, feltűnőbb darabok is.

A "szív alakú" fülbevalók kicsi, romantikus ékszerek, melyek nemesacél szerelékkel, bedugós formában készülnek. Egy részük esetében nemesacél alapba került a színezett gyanta, más típusuk azonban medálalappal sem rendelkezik, önmagában érvényesül bennük az ökogyanta és a gondosan válogatott virágok.

A "kör alakú" fülbevalók, ahogy nevük is sejteti, kör formájú ékszerek. Több verzióban készültek, rendelkezhetnek bedugós hátrésszel vagy francia kapcsos zármegoldással. Jellemzően színes gyanta ékszerek, melyeket általában préselt, szárított virágokat díszítenek, de néha piciny kagylók ékesítik ezeket az ékszereket. 

Valamennyi Ammil Design fülbevaló magában hordozza a természet egy piciny darabkáját, harmóniát hozva a mindennapok rohanásába.

Így is adhatsz virágot!