Ajándékutalvány

Az Ammil Design ajándékutalványok nektek köszönhetően születtek meg, a ti kérésetekre. Így nem kell azon töprengenetek, hogy vajon melyik ékszernek örülne legjobban a megajándékozott, hiszen a választás lehetőségét is átadjátok neki egyben! 

Az ajándékutalvány tökéletes ajándék lehet a természetes kiegészítők kedvelői számára. Bármilyen alkalomra is választjátok, így biztosak lehettek benne, hogy pontosan azt az ékszert kapja a megajándékozott, amelynek a legjobban örül majd! 

Én pedig köszönöm nektek, hogy ötleteitekkel, kéréseitekkel és visszajelzéseitekkel segítitek a márka fejlődését! 

Nézzük is, hogy ha ajándékutalványra esik választásotok konkrét ékszer helyett, akkor milyen lehetőségeitek vannak!

Két verzióban, 5 000 Ft és 10 000 Ft értékben érhető el az ajándékutalvány.

 

A felhasználása meglehetősen rugalmas, hiszen a megvásárlás napjától számított 1 éven belül használható fel, csak és kizárólag a www.ammildesign.hu webshopban található termékek vásárlására. Azonban az érvényességi idő lejártát követően az ajándékutalvány nem használható fel,  a fel nem használt összeg visszatérítésére nincs mód - kérlek erre figyeljetek majd! 

Az ajándékutalvány papír alapú, nyomtatott kártya, melynek hátoldalán egyedi kuponkód található – az elejére írt összegnek megfelelő értékben. Ahogy a webshop többi terméke esetében, itt is ugyanolyan fizetési és szállítási módok közül tudtok választani.

A beváltása során az alábbiak vannak érvényben: 

  • az ajándékutalvány csak egy összegben váltható be;
  • kisebb összegű termék vásárlásakor az érték különbözetet nem térítem vissza és későbbi vásárlás során sincs lehetőség annak érvényesítésére;
  • ha a megvásárolni kívánt termék(ek) értéke magasabb, mint az ajándékutalványon szereplő összeg, úgy a különbözetet más fizetési mód (előre utalás, kártyás fizetés a Barion biztonságos rendszerén keresztül) segítségével tudjátok kifizetni.

Ha szeretnétek, személyesebbé tehető az ajándékozás oly módon, hogy az ajándékutalvány hátoldalára ráírom a megajándékozott nevét, ill. közvetlenül a megajándékozottnak is tudom küldeni. Ez rajtatok múlik, egy opcionális lehetőség. Már csak azért is, mivel az ajándékutalvány azonosítása a fizetéskor a hátoldalán lévő, egyedi kuponkód szerint történik, nem pedig a ráírt név alapján. Ebből adódóan viszont az ajándékutalványt más is beválthatja, akinek az jogszerűen a birtokában van. Vigyázzatok rá kérlek, mert az elveszett vagy ellopott ajándékutalványokért nem vállalok felelősséget, értéküket nem térítem meg és nem is helyettesítem!

Bízom benne, hogy az Ajándékutalvánnyal sikerül majd örömet okoznotok szeretteitek számára, számotokra pedig megkönnyíti az ajándékozást!