Virradat fülbevalók

Kör? Lekerekített négyzet? Vagy a legpicuribb csepp? Ezek a bedugós fülbevalók a színezett ökogyantával és a természet apró szépségeivel vonzzák magukra a tekinteteket. 

Tovább

Fülbevalók, melyek nem méretükkel, hanem aprólékos kidolgozásukkal és csodás színeikkel csábítanak. Praktikus bedugós záródásuknak köszönhetően mindennapi viseletre is alkalmasak. 

A tökéletességet, komplexitást szimbolizáló kör mellett lekerekített négyzet forma és a legkisebb csepp alkotja a Virradat fülbevalók kínálatát. 

A színezett gyanta alapba kerülnek bele a természet apró szépségei - a tudatosan, felelősen kiválogatott virágok, vagy épp a zúzott kőzetek. A kompozíciót végül több réteg kristályos ökogyanta zárja le. Ilyen pici méretnél mindig kihívást jelent, hogy mely virágok és szirmok, valamint apró részecskék azok, amelyek szépen érvényesülnek.

Többször kerestetek igazán picuri fülbevalót, sokadik füléknek, gyerekeknek vagy csak egyszerűen azért, mert a legszolidabb ékszerre vágytatok. Örömmel mutatom be a csepp alakú Virradat fülbevalókat, melyek két típusban elérhetőek: antik ezüst és 24 karátos arany bevonattal. 

Ahogyan a nyakláncok, a fülbevalók is kiváló minőségű fém szerelékből készültek, kézi munka eredményeként születtek meg. 

Keresd meg, vagy álmodd meg a hozzád leginkább illő Virradat fülbevalót, mely egy csipetnyi természetet rejt magában! 

 

Tovább