Karkötők

Virágos, színes, s biztos nem marad észrevétlen! Elég egy pillantás ezekre a nemesacél alapú karkötőkre, és képzeletben máris egy tarka mezőn sétálsz, ahol színpompás virágok hajladoznak a fűszálak között. 

Színes, virágos csodák, nemesacél szerelékkel. Ezek a karkötők tökéletes kiegészítői lehetnek a „színek és virágok nemesacélban” nyakláncoknak. Ugyanaz a kifinomult elegancia jellemző rájuk. Szolid megjelenésük a mindennapi ruhatár részévé teszi őket, közelebb hozva a természetet viselőjük számára.

Ezekben az ékszerekben az ökogyanta nem alapformájában, kristályosan áttetszően fordul elő, hanem különböző pigmentek színpompássá teszik. Sosem gondolt lelkesedéssel alkotom meg az új színeket, melyek a pasztelltől egészen az élénk árnyalatokig terjedhetnek.  Ezek a gyanta ékszerek nemcsak a virág kompozíciók, hanem az annak hátteret adó színárnyalatok miatt is egyediek.

Egy-egy karakteres színhez néha csak egyetlen virágot társítok, jellemzően préselt százszorszépet, hortenzia virágot vagy erdei turbolyát. Máskor azonban bonyolult és aprólékos alkotási folyamat eredményeként miniatűr csokrok, betűt formáló virágok vagy akár mini életképek díszítenek egy-egy gyanta medált.  

A „színek és virágok nemesacélban” karkötők játékosak: hisz mind a virágokból, szirmokból, növényi részekből megalkotott minta, mind a hátteret adó színezett ökogyanta szinte végtelen kombinációs lehetőséget biztosít, teret engedve a fantázia szárnyalásának.

Ezen karkötők fém szereléke teljes mértékben időt álló nemesacélból készül. A karkötő tetszőleges hosszra állítható, így épp csuklóméretednek, kedvednek megfelelően, kényelmesen tudod viselni. A medáltartó is nemesacélból van, hátoldala zárt. Lapossága filigrán kinézetet kölcsönöz ezen ékszerek számára.

Így is adhatsz virágot!