Színek és virágok nemesacélban

Szereted a színeket? Az aprólékosan kidolgozott, részletgazdag, egyedi kompozíciókat? Akkor neked készültek ezek a nemesacél alapú medálok, nemesacél nyaklánccal. Miniatűr virágok, szirmok és levelek alkotnak különleges formákat.

Tovább

Színes, virágos csodák, nemesacél szerelékkel. A „színek és virágok nemesacélban” nyakláncok kifinomult eleganciát tükröznek, szolid megjelenésük a mindennapi ruhatár részévé teszi őket, közelebb hozva a természetet viselőjük számára.

Ezekben az ékszerekben az ökogyanta nem alapformájában, kristályosan áttetszően fordul elő, hanem különböző pigmentek színpompássá teszik. Sosem gondolt lelkesedéssel alkotom meg az új színeket, melyek a pasztelltől egészen az élénk árnyalatokig terjedhetnek.  Ezek a gyanta ékszerek nemcsak a virág kompozíciók, hanem az annak hátteret adó színárnyalatok miatt is egyediek.

Egy-egy karakteres színhez néha csak egyetlen virágot társítok, jellemzően préselt százszorszépet, hortenzia virágot vagy erdei turbolyát. Máskor azonban bonyolult és aprólékos alkotási folyamat eredményeként miniatűr csokrok, betűt formáló virágok vagy akár mini életképek díszítenek egy-egy gyanta medált.  Virágokból kreált pillangós nyaklánc, tengerparti jelenetet ábrázoló gyanta medál és fákkal, bokrokkal körülvett templom – természetesen mind virágból – is része már a repertoárnak.

A „színek és virágok nemesacélban” nyakláncok játékosak: hisz mind a virágokból, szirmokból, növényi részekből megalkotott minta, mind a hátteret adó színezett ökogyanta szinte végtelen kombinációs lehetőséget biztosít, teret engedve a fantázia szárnyalásának.

Ezen nyakláncok fém szereléke teljes mértékben időt álló nemesacélból készül. A nyaklánc 50 cm hosszú nemesacél. A medáltartó is nemesacélból van, hátoldala zárt. Lapossága filigrán kinézetet kölcsönöz ezen nyakláncok számára.

Így is adhatsz virágot!

Tovább