Csak virág

Medálok, melyekben kiteljesedik a virág vagy épp levél egészének szépsége, miközben az ökogyanta kristályos köntösbe vonja. Nemesacél szerelékkel és opcionálisan választható nemesacél nyaklánccal, mely kiállja az idők próbáját. 

Gombák kékségben  medál
10 500 Ft
Hangás átmenet medál
7 000 Ft
7 000 Ft
5 500 Ft
5 500 Ft
5 500 Ft
5 500 Ft
Pitypangos átmenet medál
7 500 Ft
Százszorszép medál
5 500 Ft
5 500 Ft
Vintage átmenet medál
7 000 Ft

Ha önmagukban szeretnél a virágok szépségében gyönyörködni, miközben nyakékként viseled azokat, akkor jó helyen jársz! Itt találhatóak a gyantaköntösbe burkolt préselt virágok vagy épp levelek.

Az Ammil Design nyakláncok a természet kincseiből készülnek, s éppúgy egyediek, mint az ékszerekhez felhasznált alapanyagok. Hiszen nincs két egyforma levél vagy virág, még a százszorszép egyszerű, kis fehér virágai is közelről megnézve különbözőek.

Szeretek játszani a formákkal és színekkel, szeretek különleges ékszereket alkotni. Az egyszerűségében szép, ökogyanta köntöst viselő virágok és levelek mellett megjelennek a füstfóliával meghintett változatok is, melyek lágy csillogása alkalmibbá varázsolja az ékszert. Bár azt vallom, hogy egy őszi levél önmagában, a természet által színpompásra festve is gyönyörű, de néha eljátszok ezekkel a levelekkel és absztrakt formák születnek, vagy épp több levél egy-egy darabkája alkot egy új egészet. Mindezt persze ökogyanta őrzi meg és több lépésen keresztül, hosszú idő alatt válik a kompozícióból nyaklánc.  

Az ökogyanta nyakláncoknak nagyon jól áll az ásványgyöngy. Szeretem megkeresni a virágok és ásványok közötti színharmóniát, mely kiemeli egy-egy medál szépségét, különlegessé téve a nemesacél láncot.

Rózsák, hortenziák, pillangóvirágok, cserszömörce levelek vagy épp eperlevelek születnek ily módon ékszerként újjá, hogy örömet varázsoljanak viselőjük számára, közelebb hozva a természetet hozzájuk.

Így is adhatsz virágot!