Csak virág

Medálok, melyekben kiteljesedik a virág vagy épp levél egészének szépsége, miközben az ökogyanta kristályos köntösbe vonja. Nemesacél szerelékkel és opcionálisan választható nemesacél nyaklánccal, mely kiállja az idők próbáját. 

5 500 Ft
Gombák kékségben  medál
10 500 Ft
6 500 Ft
4 900 Ft
Rózsás átmenet medál
6 500 Ft
Vintage átmenet medál
6 500 Ft

Ha önmagukban szeretnél a virágok szépségében gyönyörködni, miközben nyakékként viseled azokat, akkor jó helyen jársz! Itt találhatóak a gyantaköntösbe burkolt préselt virágok vagy épp levelek.

Az Ammil Design nyakláncok a természet kincseiből készülnek, s éppúgy egyediek, mint az ékszerekhez felhasznált alapanyagok. Hiszen nincs két egyforma levél vagy virág, még a százszorszép egyszerű, kis fehér virágai is közelről megnézve különbözőek.

Szeretek játszani a formákkal és színekkel, szeretek különleges ékszereket alkotni. Az egyszerűségében szép, ökogyanta köntöst viselő virágok és levelek mellett megjelennek a füstfóliával meghintett változatok is, melyek lágy csillogása alkalmibbá varázsolja az ékszert. Bár azt vallom, hogy egy őszi levél önmagában, a természet által színpompásra festve is gyönyörű, de néha eljátszok ezekkel a levelekkel és absztrakt formák születnek, vagy épp több levél egy-egy darabkája alkot egy új egészet. Mindezt persze ökogyanta őrzi meg és több lépésen keresztül, hosszú idő alatt válik a kompozícióból nyaklánc.  

Az ökogyanta nyakláncoknak nagyon jól áll az ásványgyöngy. Szeretem megkeresni a virágok és ásványok közötti színharmóniát, mely kiemeli egy-egy medál szépségét, különlegessé téve a nemesacél láncot.

Rózsák, hortenziák, pillangóvirágok, cserszömörce levelek vagy épp eperlevelek születnek ily módon ékszerként újjá, hogy örömet varázsoljanak viselőjük számára, közelebb hozva a természetet hozzájuk.

Így is adhatsz virágot!