Blog

Ajándékutalvány

2020.10.17 06:30
Ajándékutalvány

Az Ammil Design ajándékutalványt a ti kérésetekre, nektek köszönhetően hoztam létre. Ezentúl nem kell hezitálnotok, hogy melyik ékszerrel ajándékozzátok meg szeretteiteket, mert az utalvánnyal együtt a választás szabadságát is ajándékba adjátok!

Az Ammil Design ajándékutalvány tökéletes ajándék lehet a természetes kiegészítők kedvelői számára! Bármilyen alkalomra is választjátok, biztosak lehettek benne, hogy pontosan azt az ékszert kapja a megajándékozott, amelynek a legjobban örül majd! 

Én pedig köszönöm nektek, hogy javaslataitokkal, ötleteitekkel segítitek a márka fejlődését! 

 

 

 

Abban az esetben, ha konkrét ékszer helyett ajándékutalványra esik a választásotok, akkor két verzió áll rendelkezésre. Az ajándékutalvány 5 000 Ft és 10 000 Ft értékben érhető el, kizárólag a www.ammildesign.hu webshopban lévő termékek vásárlása esetében. 

 

 

Az ajándékutalvány felhasználása igen rugalmas, hiszen a megvásárlásától számított 1 éven belül használható fel. Arra azonban figyeljetek kérlek, hogy az 1 éves érvényességi időszak lejártát követően az ajándékutalvány nem használható fel, a fel nem használt összeg visszatérítésére pedig nincs mód! 

Az Ammil Design Ajándékutalvány papír alapú, nyomtatott ajándékutalvány, melynek hátoldalán egyedi kuponkód található – az elejére írt összegnek megfelelő értékben. A megrendelés folyamatában a "Kuponkód" mezőbe tudjátok begépelni ezt a kuponkódot, majd megnyomni az "Ellenőrzés" gombot. Az ajándékutalvány esetében is a webshopban érvényben lévő fizetési és kiszállítási módok állnak rendelkezésre.

Az ajándékutalvány felhasználása az alábbiak szerint történik: 

  • csak egy összegben váltható be;
  • kisebb összegű termék vásárlásakor az érték különbözetet nem térítem vissza és későbbi vásárlás során sincs lehetőség annak érvényesítésére;
  • ha a megvásárolni kívánt termék(ek) értéke magasabb, mint az ajándékutalványon szereplő összeg, úgy a különbözetet más fizetési mód (előre utalás, kártyás fizetés a Barion biztonságos rendszerén keresztül) segítségével fizethetitek ki. 

Ha szeretnétek személyesebbé tenni az ajándékutalványt, akkor kérlek jelezzétek a vásárlási folyamat során a megjegyzés rovatban, s az ajándákutalvány hátoldalára opcionálisan ráírható a megajándékozott neve. Továbbá arra is van lehetőség, hogy közvetlenül a megajándékozott címére küldjem az ajándékutalványt (ilyenkor a számlázási és szállítási cím elválik a vásárlási folyamat során). Azt azonban vegyétek figyelembe kérlek, hogy az ajándékutalvány azonosítása a fizetéskor a hátoldalán lévő, egyedi kuponkód szerint történik, nem pedig az opcionálisan ráírt név alapján. Ebből adódóan az ajándékutalványt más is beválthatja, akinek az utalvány jogszerűen a birtokában van. Az elveszett vagy ellopott utalványokért nem vállalok felelősséget, értéküket nem térítem meg és nem is helyettesítem.

Bízom benne, hogy az ajándékutalvány segítségével sikerül szeretteiteknek örömöt okozni, számotokra pedig könnyebbé válik az ajándékozás! 

Az Ajándékutalványra vonatkozó felhasználási feltételeket itt találjátok bővebben még: https://www.ammildesign.hu/shop_help.php?tab=terms