Blog

Törzsvásárlói program leírása

2020.07.30 19:47
Törzsvásárlói program leírása

Szeretném Neked meghálálni, hogy az Ammil Design ékszereket választottad és hűséges vásárló vagy, ezért kialakítottam egy törzsvásárlói programot.

Már a regisztrációt követő első rendelésednél törzsvásárlóvá válhatsz és gyűjtheted vásárlásod után a pontokat. Megszerzett pontjaidat pedig levásárolhatod a webshopban!

Hogyan működik a törzsvásárlói program?

A törzsvásárlói program keretében minden termék vásárlásának 5%-a pontok formájában jóváírásra kerül a virtuális számládon. A webshopban az egyes ékszerek és egyéb termékek ára alatt azt is megtalálod, hogy az adott tétel megrendelésével mennyi pontot gyűjthetsz.

Az adott vásárlással megszerzett pontok akkor kerülnek jóváírásra, amint megrendelésed lezárt státuszba (Megrendelés lezárva) kerül (ez a termék átvételét követő munkanapot jelenti).  Belépve a webshopba a profilodban, bármikor megtekintheted összegezve a pontjaid számát a virtuális számládon.

A rendeléseid során felhalmozott pontok tetszés szerint felhasználhatóak már a második megrendelésednél a végösszeg csökkentésére (kivéve az egyedi kérésre készült termékekre és a szállítási költségre). A beváltás során 1 pont egyenértékű 1 Ft-tal.

Fontos, hogy csak a regisztrált és bejelentkezett vásárlók tudnak pontot gyűjteni és kedvezményt beváltani!

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mennyi pontot kapok?

Az ammildesign.hu webshopban található bármely termék vásárlásakor a termékek vételárának 5%-a pontok formájában (vagyis 20 forintonként 1 pont) kerül jóváírásra, kivéve az egyedi kérésre készült termékek vásárlását.

Meddig érvényesek a pontjaim?

A virtuális számlán gyűjtött pontok nem évülnek el.

Hol tudom megnézni az egyenlegemet?

A weboldalra belépve a profil menüpont alatt található a virtuális számlád egyenlege.

Mire válthatok be pontokat?

Szállítási díj és egyedi kérésre készült termék megvásárlásán kívül a www.ammildesign.hu webshop valamennyi termékénél a megrendelés kifizetésekor.

Van-e olyan termék, amire nem kapok pontot?

Nincs, pont jóváírható a www.ammildesign.hu webshop minden termékének vásárlása után.

Van-e olyan termék, amire nem tudom a pontjaimat beváltani?

A pontok beválthatóak a www.ammildesign.hu webshop kínálatában található termékekre, kivéve az egyedi kérésre készült termékeket (valamint a szállítási költséget).

Mi a pontszámítás szabálya gyűjtésnél és beváltásnál?

A törzsvásárlói programban a pontok beváltása önkéntes. Az ammildesign.hu webshopban található bármely termék vásárlásakor a termékek vételárának 5%-a pontok formájában (vagyis 20 forintonként 1 pont) kerül jóváírásra.  A vásárlás során nincs meghatározva minimum és maximum beváltható pontérték. A beváltás során 1 pont egyenértékű 1 Ft-tal.

A vásárlásom után mikortól tudom felhasználni a pontokat?

Az adott vásárlással megszerzett pontok akkor kerülnek jóváírásra, amint megrendelésed lezárt státuszba (Megrendelés lezárva) kerül. Ez a termék átvételét követő munkanapot jelenti.  

 

A Törzsvásárlói program bevezetésével az ÁSZF vonatkozó része (5.8) is módosult 2020. július 30-án.