Mezei csokros ovál medál

Különösen kedves számomra a pipacs. Szirmainak törékenysége és tüzes szépsége magával ragadó kettősség. Kár, hogy élénk színét nem őrzi meg a préselés során - ezért is készítek ritkán pipacsos ékszereket. 

Ebben a medálban boglárkával, búzavirág szirmokkal, százszorszéppel és néhány mézvirággal, fűszállal kötöttem csokorba. A medál háttere fehér, hogy kiemelje a növények szépségét. 

Az ökogyanta természetes anyagokat is tartalmazó műgyanta. Előállítása során a környezetet kevésbé megterhelő, megújuló, biobázisú nyersanyagokat használnak a kőolajalapú vegyi anyagok helyett. Önmagában kristályosan áttetsző, de színezhető is.
Paraméterek:
medál: 40x29 mm, a maximális magasság középen 7 mm. 
Az alapár csak a medálra vonatkozik, lánc nélkül. Opcionálisan, felár ellenében kérhető nemesacél lánccal is. A nemesacél jellemzően nem okoz bőr irritációt, nincs bevonattal ellátva, ezért nem kopik meg és nem színeződik el idővel. 

Csomagolás:

  • pasztell sárga biopamut tasakba helyezem az ékszert, melynek húzózsinórja 100% pamut; 
  • dekoratív, de ha elegánsabb átadási módot és biztonságos tárolási lehetőséget szeretnél, válaszd hozzá a környezetbarát és FSC® tanúsítvánnyal rendelkező díszdobozt!
10 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 500 Ft
Kérdés a termékről