Születésnapi ajándék

Egyedi ajándékot keresel születésnapra? Az Ammil Designnál megtalálod a kézzel készült egyedi ékszereket. A természet csodáit ajándékba adni a legjobb érzés. Válogass a csodás kézműves ékszerekből és lepd meg szerettedet!

 

7 900 Ft
 

Az Ammil Design ékszer önmagában, de akár szettként is kiváló ajándék. Az ékszerek ökogyantával készülnek, melyek a természet csodáit rejtik magukban. A nyakláncok, fülbevalók, gyűrűk mind egyedi alkotások, a mezőről, kertről szedett, gondosan kezelt és szárított virágokat, füveket, mohákat tartalmaz. A növények gyakran egy kompozíciót alkotnak, bagoly, havas hegyek, tavaszi mezők formájában.

Életkortól függetlenül, minden férfinak a legkönnyebben az a nő tud mosolyt csalni az arcára, aki közel áll hozzá. Miért ne vennéd ki te is a részedet egy ilyen örömből? Ehhez mi minden segítséget megadunk neked, amire csak szükséged lehet! Összeválogattuk a legjobb ajándékokat, annak érdekében, hogy felhőtlen legyen a mosoly a nők arcán és a tieden is! Legyen szó karácsonyról, születésnapról, névnapról, nőnapról, szerelemről vagy "csak úgy" alkalomról, nálunk biztosan megtalálod a megfelelő ajándékot!

Ha nem tudod mi tetszene neki, válaszd az ajándékutalványt.