Szív alakú

Romantikus, játékos, egyedi fülbevalók. Mini csokrok vagy tarka virágszirmok, néha moha, füstfólia és zúzott ásvány fűszerezi a kristályosan áttetsző vagy épp színezett ökogyanta csodákat. Egy csipetnyi természet - mindig veled. 

Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Ft
Ft

Ezen fülbevalók közös pontja a szív forma, azonban a bennük rejlő virágok, szirmok vagy épp zúzott ásványok miatt igen változatos, egyedi ékszerekké válnak.

Egy részük nemesacélból készült, szív alakú kerettel rendelkezik, melybe különböző árnyalatokra színezett ökogyantát teszek. A színezett háttérre vagy piciny virágok egésze, vagy csak szirmok kavalkádja kerül. Ezen fülbevalók kiválóan alkalmasak arra, hogy feldobják a hétköznapi viseletet,  változatos színük jól illeszthető valamennyi szetthez.

A szív alakú fülbevalók másik típusa keret nélküli, csak az ökogyanta és a belé kerülő, természetes alapanyag ékesíti azt. Ezen fülbevalók térbelibbek, domborúbbak, mint keretes társaik. A kristályosan áttetsző gyantában kavargó virágszirmok és füstfólia darabkák jól visszatükrözik a gyanta ékszerek üvegszerű jellegét, az üveg hátrányos tulajdonságai nélkül. Az ökogyanta ebben az esetben is színezhető, ilyenkor egy tetszőleges színű hátteret kapnak a virágokból álló kompozíciók, mely kiemeli azok szépségét.

Szeretem megtalálni azokat az apró virágokat, melyek a legalkalmasabbak ezen fülbevalókba. Egy részüket a kertünkből, más részüket családi kirándulások alkalmával, vagy a közeli mezőről gyűjtöm be. Nefelejcsek, erdei turbolya, kapor, vagy épp morzsolt őszirózsa szirmok éppúgy alapanyagul szolgálhatnak a gyanta ékszerek számára, mint a csillogó, zúzott hematit.

A szolidabb, ám egyedi kiegészítőket kedvelők számára javaslom ezeket a romantikus gyanta fülbevalókat, melyek a természet egy apró darabkájával mosolyt és harmóniát varázsolnak a hétköznapokba is.