Ajándékkártya

Az Ammil Design ajándékkártyák nektek köszönhetően születtek meg, a ti kérésetekre. Így nem kell azon töprengenetek, hogy vajon melyik ékszernek örülne legjobban a megajándékozott, hiszen a választás lehetőségét is átadjátok neki egyben! 

Tovább

Az ajándékkártya tökéletes ajándék lehet a természetes kiegészítők kedvelői számára. Bármilyen alkalomra is választjátok, így biztosak lehettek benne, hogy pontosan azt az ékszert kapja a megajándékozott, amelynek a legjobban örül majd! 

Én pedig köszönöm nektek, hogy ötleteitekkel, kéréseitekkel és visszajelzéseitekkel segítitek a márka fejlődését! 

Nézzük is, hogy ha ajándékkártyára esik választásotok konkrét ékszer helyett, akkor milyen lehetőségeitek vannak!

Két verzióban, 5 000 Ft és 10 000 Ft értékben érhető el az ajándékkártya.

 

A felhasználása meglehetősen rugalmas, hiszen a megvásárlás napjától számított 1 éven belül használható fel, csak és kizárólag a www.ammildesign.hu webshopban található termékek vásárlására. Azonban az érvényességi idő lejártát követően az ajándékkártya nem használható fel,  a fel nem használt összeg visszatérítésére nincs mód - kérlek erre figyeljetek majd! 

Az ajándékkártya papír alapú, nyomtatott kártya, melynek hátoldalán egyedi kuponkód található – az elejére írt összegnek megfelelő értékben. Ahogy a webshop többi terméke esetében, itt is ugyanolyan fizetési és szállítási módok közül tudtok választani.

A beváltása során az alábbiak vannak érvényben: 

  • az ajándékkártya csak egy összegben váltható be;
  • kisebb összegű termék vásárlásakor az érték különbözetet nem térítem vissza és későbbi vásárlás során sincs lehetőség annak érvényesítésére;
  • ha a megvásárolni kívánt termék(ek) értéke magasabb, mint az ajándékkártyán szereplő összeg, úgy a különbözetet más fizetési mód (előre utalás, kártyás fizetés a Barion biztonságos rendszerén keresztül) segítségével tudjátok kifizetni.

Ha szeretnétek, személyesebbé tehető az ajándékozás oly módon, hogy az ajándékkártya hátoldalára ráírom a megajándékozott nevét, ill. közvetlenül a megajándékozottnak is tudom küldeni. Ez rajtatok múlik, egy opcionális lehetőség. Már csak azért is, mivel az ajándékkártya azonosítása a fizetéskor a hátoldalán lévő, egyedi kuponkód szerint történik, nem pedig a ráírt név alapján. Ebből adódóan viszont az ajándékkártyát más is beválthatja, akinek a kártya jogszerűen a birtokában van. Vigyázzatok rá kérlek, mert az elveszett vagy ellopott kártyákért nem vállalok felelősséget, értéküket nem térítem meg és nem is helyettesítem!

Bízom benne, hogy az Ajándékkártyával sikerül majd örömet okoznotok szeretteitek számára, számotokra pedig megkönnyíti az ajándékozást!  

Tovább