Blog

Ajándékkártya

2020.10.17 06:30
Ajándékkártya

Az Ammil Design ajándékkártyát a ti kérésetekre, nektek köszönhetően hoztam létre. Ezentúl nem kell hezitálnotok, hogy melyik ékszerrel ajándékozzátok meg szeretteiteket, mert a kártyával együtt a választás szabadságát is ajándékba adjátok!

Az Ammil Design ajándékkártya tökéletes ajándék lehet a természetes kiegészítők kedvelői számára! Bármilyen alkalomra is választjátok, biztosak lehettek benne, hogy pontosan azt az ékszert kapja a megajándékozott, amelynek a legjobban örül majd! 

Én pedig köszönöm nektek, hogy javaslataitokkal, ötleteitekkel segítitek a márka fejlődését! 

 

 

 

Abban az esetben, ha konkrét ékszer helyett ajándékkártyára esik a választásotok, akkor két verzió áll rendelkezésre. Az ajándékkártya 5 000 Ft és 10 000 Ft értékben érhető el, kizárólag a www.ammildesign.hu webshopban lévő termékek vásárlása esetében. 

 

 

Az ajándékkártya felhasználása igen rugalmas, hiszen a megvásárlásától számított 1 éven belül használható fel. Arra azonban figyeljetek kérlek, hogy az 1 éves érvényességi időszak lejártát követően az ajándékkártya nem használható fel, a fel nem használt összeg visszatérítésére pedig nincs mód! 

Az Ammil Design Ajándékkártya papír alapú, nyomtatott ajándékkártya, melynek hátoldalán egyedi kuponkód található – az elejére írt összegnek megfelelő értékben. A megrendelés folyamatában a "Kuponkód" mezőbe tudjátok begépelni ezt a kuponkódot, majd megnyomni az "Ellenőrzés" gombot. Az ajándékkártya esetében is a webshopban érvényben lévő fizetési és kiszállítási módok állnak rendelkezésre.

Az ajándékkártya felhasználása az alábbiak szerint történik: 

  • csak egy összegben váltható be;
  • kisebb összegű termék vásárlásakor az érték különbözetet nem térítem vissza és későbbi vásárlás során sincs lehetőség annak érvényesítésére;
  • ha a megvásárolni kívánt termék(ek) értéke magasabb, mint az ajándékkártyán szereplő összeg, úgy a különbözetet más fizetési mód (előre utalás, kártyás fizetés a Barion biztonságos rendszerén keresztül) segítségével fizethetitek ki. 

Ha szeretnétek személyesebbé tenni az ajándékkártyát, akkor kérlek jelezzétek a vásárlási folyamat során a megjegyzés rovatban, s az ajándákkártya hátoldalára opcionálisan ráírható a megajándékozott neve. Továbbá arra is van lehetőség, hogy közvetlenül a megajándékozott címére küldjem az ajándékkártyát (ilyenkor a számlázási és szállítási cím elválik a vásárlási folyamat során). Azt azonban vegyétek figyelembe kérlek, hogy az ajándékkártya azonosítása a fizetéskor a hátoldalán lévő, egyedi kuponkód szerint történik, nem pedig az opcionálisan ráírt név alapján. Ebből adódóan az ajándékkártyát más is beválthatja, akinek a kártya jogszerűen a birtokában van. Az elveszett vagy ellopott kártyákért nem vállalok felelősséget, értéküket nem térítem meg és nem is helyettesítem.

Bízom benne, hogy az ajándékkártya segítségével sikerül szeretteiteknek örömöt okozni, számotokra pedig könnyebbé válik az ajándékozás! 

Az Ajándékkártyára vonatkozó felhasználási feltételeket itt találjátok bővebben még: https://www.ammildesign.hu/shop_help.php?tab=terms