Kör mélye

Titokzatos világ tárul fel a kör mélye medálokban. Térbeli formák és elrendezés, egyedi virágtársítások. Vintage hangulatot árasztó, nagyobb méretű, ám a gyanta tulajonságainak köszönhetően könnyű medál - biztos nem marad észrevétlen. 

Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Ft
Ft

A „kör mélye” medálok karakteres jelleggel rendelkeznek, az antik bronz színű szereléknek és láncnak köszönhetően pedig vintage hatást keltenek.

Ezek azok a medálok, amiket a vásárokban rendszeresen üvegnek vélnek, köszönhetően a kristálytiszta ökogyantának. A hasonlatosság azonban ennyiben ki is merül, hiszen a gyanta az üveghez képest könnyebb és szinte törhetetlen. E két tulajdonság kényelmes és biztonságos viseletté teszi az ilyen típusú gyanta ékszereket is.

A keret vastagsága 1 cm, ami az összes Ammil Design ékszer közül a legnagyobb érték.  Ez a mélység széles játékteret biztosít az alkotás során, hiszen a térbelire száradt, illetve a kissé nagyobb virágok is elférnek a medáltartóban. Változatos nyakláncok születtek ennek köszönhetően. A leginkább kedvelt virág alapanyagaimon kívül – hortenzia, rózsa, pillangóvirág – egyéb, különleges természeti kincsek is díszítették már a „kör mélye” medálokat. Az egyik legegzotikusabb a licsi gyümölcs héja, mely más szirmokkal, levelekkel és termésekkel együtt alkotott egyedi kompozíciót a licsis körmedál nyakláncokban.  

Az Ammil Design ékszerek alkotása során a természetből merítek ihletet, az onnan származó kincsek felhasználásával készülnek el az egyedi darabok, melyek reményeim szerint a viselőjük számára is közelebb hozzák a természetet és a rohanó hétköznapokban is nyugalmat, derűt árasztanak.

Így is adhatsz virágot!