Kör alakú

Legyen akár bedugós, akár francia kapcsos fülbevaló, egy a lényeg, kör alakú a medálja. Nemesacél szerelékkel, kristályos vagy színezett gyantában piciny virág kompozíciók adják diszkrét bájukat. 

Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Ft
Ft

A kör klasszikus forma, mely a tökéletességet, komplexitást szimbolizálja. Ősi motívum, mely ma sem vesztett népszerűségéből a kiegészítők terén sem.  

A kör alakú medállal rendelkező fülbevalók jellemzően kisebb méretűek, bár optikailag más hatást keltenek az eltérő zármegoldás miatt. Az időtálló nemesacél szerelék és a kiváló minőségű ökogyanta biztosítja, hogy az ékszer nagyon sokáig változatlan szépségében pompázzon.

Ezen típusú fülbevalók francia kapcsos vagy bedugós verzióban készülnek. A francia kapcsos típus valamennyi esetben színezett gyantát tartalmaz. Ez jelenti az alapot, melybe a tudatosan, felelősen kiválogatott virágok kerülnek bele, majd végül több réteg kristályos ökogyanta zárja le a kompozíciót. Szeretek játszani a kis növényi részekkel, így gyakran mesebeli virágok születnek levelek és kisebb virágok, szirmok szokatlan, egyedi párosításából. Mindig kihívást jelent, hogy egy ilyen kis felületen újat alkossak – de ez az igazán motiváló az alkotási folyamat során és örömmel tölt el, amikor sikerrel járok.

A bedugós zármegoldással készülő fülbevalóknál a természet apró darabkái hol kristályosan áttetsző ökogyantába, hol színezett verzióba kerülnek bele. Egyedi szépségük kicsiny méretük ellenére is érvényesül, kiválóan alkalmasak mindennapi viseletre.

Hagyd, hogy magával ragadjon a természet egy kicsiny darabkája egy tökéletességet formáló kör alakú fülbevalóban!