Ifjúsági nyakláncok

Gyerekeknek, vagy a letisztult, visszafogottabb formák kedvelőinek ajánlom ezeket az ékszereket. A nyaklánchoz egy virágban leginkább hozzá illő virágos játékkártya tartozik.   

Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Ft
Ft

Ki ne szeretné a virágokat? A vásárokban sokszor találkozom kislányokkal, akik csillogó szemekkel vizsgálgatják a gyanta ékszereket és rácsodálkoznak, hogy ezekben igazi virágok rejtőznek. Kérdésemre - vagy gyakran csak maguktól - boldogan osztják meg velem, hogy mi az ő kedvenc viráguk. Nagyon aranyos dolgokat szoktak mesélni, őszinte érdeklődésük mindig átmelengeti a szívem és engem is vidámsággal tölt el. 

Nem is olyan rég a gyerekeim elővették azokat a régi játékkártyákat, amelyek mindegyike egy-egy virágot ábrázol. Az eredeti szabályok hiányában memóriakártyaként szoktak játszani vele. Ezeken a kártyákon csodaszép virágos képek vannak, s némelyiken még egy-egy kis állat is meglapul. Még a gyerekek kapták az apai dédmamájuktól, így kincsként őrizzük. Ezek a csodálatos rajzok s a vásárokban megismert gyerekek érdeklődése volt az, mely életre hívta ezt az ékszer sorozatot.  

Igyekeztem minél letisztultabb és az átlagos medáloktól kisebb méretű formát választani. A kiindulási alapot mindig az adott virágkártya jelenti, a gyanta nyakláncok az adott kártyához leginkább illő virágot zárják magukba. A forma gyakran lehetővé teszi, hogy az egész virágot konzerválja az ökogyanta, máskor azonban csak egy-egy szirom alkotja a nyakláncot. 
Viaszos szálra vagy nemesacél láncra kerültek, s minden nyaklánchoz jár a hozzá illő virágos kártya is. Sikerült ugyanis beszerezni még két pakli retró virágkártyát. 

Bízom benne, hogy a legkisebbek is boldogan viselhetik ilyen formában kedvenc virágjukat - ökogyantába zártan, a hozzá kapcsolódó virágkártya pedig mosolyt csal az arcukra.