Virradat

A Virradat ékszerek egy új vonalat képviselnek az Ammil Design kínálatában. A természet adta szépségek és a magas minőségben, kézi megmunkálással készült fém alkatrészek közötti szinergiát az ökogyanta teremti meg. Találd meg te is új kedvenced közöttük!   

Modern formavilág, változatos kialakítás, szélesebb paletta. A gondosan és felelősségteljesen válogatott virágok mellett zúzott kőzetek és új, természetes anyagok is fokozzák a Virradat ékszerek szépségét. A fülbevalók, nyakláncok és gyűrűk hol a kristályosan áttetsző ökogyantával, hol annak színezett verziójával kerültek kitöltésre - e végtelen kombinációs lehetőség, s az alkotói képzelet az egyedi ékszerek biztosítéka. 

A fém alkatrészek - keretek, láncok, gyűrűalapok - innovatív eljárással megmunkált, igen magas minőségű termékek. A rézből készültek kissé rusztikusabb, néhány esetben romantikus hatást keltenek, míg a 24 karátos arany, ill. antik ezüst bevonattal rendelkezők a hétköznapok eleganciáját adják. Az egyes fémtípusok részletes leírása megtalálható a konkrét ékszereknél.

Számora hatalmas öröm megalkotni ezeket az ékszereket, féltő gonddal és mindig újabb ötletekkel fordulok feléjük. Bízok benne, hogy ez a lelkesedés, szeretet áthatja az alkotásokat is, és hosszú ideig lesznek társaitok a Virradat ékszerek, ráébresztve Titeket a természet apró, gyakran rejtett szépségeire!