Valentin-nap

Szeretnéd meglepni kedvesed Valentin-napra? Mondd el érzéseid virágos, egyedi ökogyanta ékszerrel! Az ünnepi válogatásba szív alakú, ill. a szerelmet, szeretetet szimbolizáló virágokkal díszített ékszerek kerültek. 

Búzavirágos medál
Búzavirágos medál
6 500 Ft
Gombák kékségben  medál
10 500 Ft
4 900 Ft

Az Ammil Design Valentin-napra készített válogatása a szeretet, szerelem szimbólumait helyezi előtérbe. Egyedi ajándékot adhatsz kedvesednek, ha a természet kincseiből készült gyantaékszert választod. Nemcsak az ékszerekhez felhasznált alapanyagok, hanem maga az ökogyanta is természetes anyagokat tartalmaz. Az ökogyanta köntösbe vont virágok, zúzott kőzetek változatossága pedig biztosítja, hogy sosem lesz két ékszer pontosan egyforma. 

Ha figyelmesen körülnézel egy-egy erdei kirándulás során, vagy csak a parkokban, kertben, akkor meglepődve tapasztalhatod, hogy a természetben is előfordul a szív forma egy-egy levél vagy szirom alakjában. Ahogy ennél a nyakláncnál rendeződtek a vadszőlő levelei, vagy épp a borostyán szív alakú levelei példázzák ezeknél az ékszereknél

Persze mi is készíthetünk szív formájú ékszereket. Ilyenek a romantikus, kecses Virradat medálok, vagy éppen a szív alakú ékszerszettek, melyeket búzavirág szirmok díszítenek. Ez a zöld medál pedig egy fehér, virágos szívet rejt. 

Szeretek játszani a formákkal és textúrákkal, ezt mutatja a Szerelmetes dupla Virradat nyaklánc, melynek két oldala eltérő stílust képvisel. Igazi meglepetés így és a viselő kedve szerint variálhatja. Központi motívuma egy térbeli szív, melyet zúzott kőzetekből alkottam meg. 

S van még egy ötletem Valentin-napra: válassz ékszert a virágok jelentése alapján! Hosszú időre nyúlik vissza a virágokkal való kommunikáció. Összegyűjtöttem, hogy mely virágokkal tudsz üzenni a szerelem ünnepén

  • rózsa: talán a legismertebb szerelmi szimbólum a vörös rózsa. 
  • nefelejcs: az emlékezés és az igaz szerelem virága. 
  • hortenzia: a szívből jövő érzelmek, a hála és a bocsánatkérés közvetítője. 
  • szegfű: eltérő színű virágai különböző jelentéssel bírnak. A nők iránti szeretetet tükrözi a rózsaszín szegfű. 
  • százszorszép: az igaz szerelmet is jelképezi, mivel valójában minden százszorszép virág két virág harmonikus egybeolvadása.

A virágos ökogyanta ékszer hosszú időn keresztül felidézi majd a Valentin-nap boldog emlékét!

Így is adhatsz virágot! Nem csak Valentin-napra.