Megihletett medál - 2

A történet az egybögreteát csodás bögréjével kezdődött... A finoman hajladozó virágminták, a hold sarlója s az elszórtan megjelenő csillagok engem is megihlettek. Így született meg két medál, melyek mintázata a bögrére rímel. 

A mezei virágok és levelek mellett a tűzeső (tűzgyöngyvirág, málnahab) szépen kiemelkedik, a halvány gyantahátteret pedig helyenként megcsillanó gránitszemcsék pöttyözik. 

Az ökogyanta természetes anyagokat is tartalmazó műgyanta. Előállítása során a környezetet kevésbé megterhelő, megújuló, biobázisú nyersanyagokat használnak a kőolajalapú vegyi anyagok helyett. Önmagában kristályosan áttetsző, de színezhető is.

Paraméterek:
medál: 4 cm átmérő, 2,3 mm magasság, nemesacél 
Az alapár csak a medálra vonatkozik, lánc nélkül. Opcionálisan, felár ellenében kérhető nemesacél lánccal is. A nemesacél jellemzően nem okoz bőr irritációt, nincs bevonattal ellátva, ezért nem kopik meg és nem színeződik el idővel. 

Csomagolás:

  • pasztell sárga biopamut tasakba helyezem az ékszert, melynek húzózsinórja 100% pamut; 
  • dekoratív, de ha elegánsabb átadási módot és biztonságos tárolási lehetőséget szeretnél, válaszd hozzá a környezetbarát és FSC® tanúsítvánnyal rendelkező díszdobozt!
7 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 395 Ft
Kérdés a termékről