Erdőjava Virradat nyaklánc

Ha a szomszédos erdőre gondolok, biztos, hogy az ízletes szamócák képe felvillan előttem, a sok változatos gomba, no meg a néha-néha felbukkanó őzikék látványa. 

Ebben a medálban szárított gombák, mini szamóca és egy apró csigaház vetekszik figyelmünkért. Mintha csak természetes közegükben lennének, fűszálak hajladoznak a háttérben, piciny levelek és csillag alakú virágok biztosítanak enyhítő árnyat, a talajt pedig zuzmók borítják. A kristályosan áttetsző medál hátterében fehér gyanta található, mely kiemeli az erdő mélyi jelenetet. 

A fém alkatrészek is aprólékos gonddal készültek: a levél charm bájosan díszíti az indákkal irdalt keretet, s az összhatást kiegészíti a finoman barázdált lánc. 

Az ökogyanta természetes anyagokat is tartalmazó műgyanta. Előállítása során a környezetet kevésbé megterhelő, megújuló, biobázisú nyersanyagokat használnak a kőolajalapú vegyi anyagok helyett. Önmagában kristályosan áttetsző, de színezhető is. 


Paraméterek:

medál mérete: 35 mm-es átmérő, 10 mm-es mélység

levél alakú charm mérete: 18,5 x 6,7 x 1,9 mm

anyag: tiszta rézzel bevont, nikkelmentes ón ötvözet (NL7) 

lánc: 60 cm hosszú, 3x1,5 mm-es, finom textúrájú szemekkel

anyaga: tiszta réz bevonatú sárgaréz.

A fém alkatrészekről itt olvashatsz bővebben.

Csomagolás:

  • pasztell sárga biopamut tasakba helyezem az ékszert, melynek húzózsinórja 100% pamut; 
  • dekoratív, de ha elegánsabb átadási módot és biztonságos tárolási lehetőséget szeretnél, válaszd hozzá a környezetbarát és FSC® tanúsítvánnyal rendelkező díszdobozt!
15 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 750 Ft
Kérdés a termékről