Kecses keretes

Pillanatkép a természetből, vékony keretben: ezek a kecses keretes nyakláncok. Egy üde csokor vagy csak egy szál virág, mely a rohanó hétköznapokban is közel hozza a természetet. 

Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Ft
Ft

Légiesen könnyednek tűnnek, ugyanakkor a gyantaékszert övező keret miatt olyan hatást keltenek ezek a medálok, mintha a természet egy csodás pillanata lenne megörökítve bennük.

Kedvelt a kristálytiszta ökogyantás verzió is, mely üvegszerű hatást kelt. A hasonlatosság azonban itt véget is ér, hiszen az üveggel ellentétben a gyantaékszerek szinte törhetetlenek és lényegesen könnyebbek is. Gyakran előfordul, hogy a színek csábításának engedve pigmentekkel festem tarkára a medálok hátterét, vagy csak egy-egy elmosódott színfolt emeli ki a nyakékben rejlő virág szépségét.

Néha egy-egy virág, levél elegendő ahhoz, hogy különleges színével vagy formájával önmagában is egyedi medált alkosson. Ilyenek a préselt mini rózsák, a szivárvány szinte valamennyi színében játszó hortenziák vagy éppen egy üde páfránylevél.

Máskor kisebb kompozíciók születnek, mini csokrok vagy különböző növényi részecskékből új, mesebeli virágok.

Bármilyen medál formáról legyen is szó, a variációk száma végtelen, tekintettel a felhasznált alapanyagok igen széles skálájára. Szeretek különleges virágtársításokat kialakítani, keresni a szokatlan és új kombinációkat, önmagam felé is kihívást támasztva. A végeredmény így garantáltan egy egyedi ékszer lesz, mely a virágok begyűjtése és a hosszú elkészítési folyamat miatt külön kis történetet hordoz.

Antik bronz kerettel és hozzá illő lánccal vintage hatást keltenek ezek az ékszerek, míg az ezüst színű keret és hozzá passzoló nemesacél lánc modernebb hangulatot eredményez.