Kagyló alapú

Igazi nyári hangulatot idéznek ezek az ékszerek, melyek alapját gyöngyházfényben csillogó kagyló adja. Modern, letisztult formáival és egyedi kompozícióival egy mini kollekciót alkotnak a természetes kiegészítők sorában. 

Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Ft
Ft

Szeretek kísérletezni a formákkal és alapanyagokkal. Újrahasznosított faszeletek, mediterrán kavicsok is alkották már medálok alapját - most pedig tovább bővült a sor a kagylókkal. Diszkréten csillogó felszínük egészen elbűvöl - néhol halvány kékes, zöldes árnyalatok is megjelennek a gyöngyházfehér mellett. 

A virágokból néha elegáns, mini csokrokat formáztam díszítésként, máskor pedig szellősebb, modernebb mintákat alkottam. Minden egyes kompozíciót több réteg ökogyantával zártam le, hogy az minél jobban megőrizze a virágok eredeti színét. 

A fülbevalók és nyakláncok szerelékei nemesacélból készültek, melyek kiállják az idő próbáját. A medálokhoz kecses kígyóláncokat illesztettem, a fülbevalók pedig modern vonalvezetésű akasztókat kaptak. 

A karika, ill. a kör alakú fülbevalók a 2020-as év nagy visszatérői - ebben a mini kollekcióban erre a trendre refelektáltam ékszereimmel. 

Számomra ezek a kagylós kiegészítők a tenger végtelenségét, a hullámok moraját és a mediterrán nyarak szépségét idézik - remélem, sikerült megragadni az alkotás során ezeket az érzéseket.