Bohó bojtos

Kedveled a vidám, bohó hangulatot? Akkor ezek a színes bojtos, virágos ökogyanta medálok rád várnak! Ha pedig a tenger vonz, akkor válassz a tenger hullámai által simára csiszolt üvegeket és tengeri homokot rejtő nyakláncok közül!

Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Ft
Ft

Nyaklánc, amely mosolyt varázsol az arcodra vidám, színpompás bojtjával. Mely becsempészi a természet báját a mindennapok rohanásába. Ezek bizony a „bohó bojtos” gyanta nyakláncok.

Antik bronz színű keretben rejtik a természet egy kicsiny szegletét. Különlegesek, mert nemcsak szárított, préselt virágokat tartalmaznak a gyanta ékszerek, hanem egy részük a tenger varázsát idézi fel. A kristályosan áttetsző ökogyantába ugyanis tengerparti homok és a tenger hullámai által simára görgetett üvegdarabkák kerültek be. Mint kicsiny zöld és barna kristályok, egyedi mintát alkotnak a homokszemcsék között. Emlékeket zárnak magukba ezek a medálok, egy örömteli tengerparti nyaralás emlékeit, amikor az apró üvegcséket a partra sodorták a fehéren fodrozódó hullámok.

A virágokkal díszített bohó bojtos gyanta nyakláncok lehetnek kristályosan áttetszőek, ám egy részük pasztellre színezett ökogyantával került feltöltésre. Ez utóbbi medálok csak egyik oldalán látszik a virág, másik oldaluk letisztult, a bojthoz illő színben pompázik. Hortenziák, őszirózsák, vagy épp őszi levelek adnak karakteres jelleget ezen gyanta ékszereknek.

Hol gyerekek választják barátság láncnak, hol a játékos, bohó hangulatot kedvelő felnőttek döntenek mellette, akik egy egyedi, feltűnőbb kiegészítőre vágynak.

Az antik jellegű szerelékhez antik bronz színű lánc tartozik.