Bohó bojtos

Kedveled a vidám, bohó hangulatot? Akkor ezek a színes bojtos, virágos ökogyanta medálok rád várnak! Ha pedig a tenger vonz, akkor válassz a tenger hullámai által simára csiszolt üvegeket és tengeri homokot rejtő nyakláncok közül!

Tovább

Nyaklánc, amely mosolyt varázsol az arcodra vidám, színpompás bojtjával. Mely becsempészi a természet báját a mindennapok rohanásába. Ezek bizony a „bohó bojtos” gyanta nyakláncok.

Antik bronz színű keretben rejtik a természet egy kicsiny szegletét. Különlegesek, mert nemcsak szárított, préselt virágokat tartalmaznak a gyanta ékszerek, hanem egy részük a tenger varázsát idézi fel. A kristályosan áttetsző ökogyantába ugyanis tengerparti homok és a tenger hullámai által simára görgetett üvegdarabkák kerültek be. Mint kicsiny zöld és barna kristályok, egyedi mintát alkotnak a homokszemcsék között. Emlékeket zárnak magukba ezek a medálok, egy örömteli tengerparti nyaralás emlékeit, amikor az apró üvegcséket a partra sodorták a fehéren fodrozódó hullámok.

A virágokkal díszített bohó bojtos gyanta nyakláncok lehetnek kristályosan áttetszőek, ám egy részük pasztellre színezett ökogyantával került feltöltésre. Ez utóbbi medálok csak egyik oldalán látszik a virág, másik oldaluk letisztult, a bojthoz illő színben pompázik. Hortenziák, őszirózsák, vagy épp őszi levelek adnak karakteres jelleget ezen gyanta ékszereknek.

Hol gyerekek választják barátság láncnak, hol a játékos, bohó hangulatot kedvelő felnőttek döntenek mellette, akik egy egyedi, feltűnőbb kiegészítőre vágynak.

Az antik jellegű szerelékhez antik bronz színű lánc tartozik.

Tovább