Rózsás Virradat nyaklánc

A rózsa oly sok mindent jelképez, s talán ajándékozásnál e virágnak maradt meg leginkább a jelentése. A szerelem, tisztelet és hűség megtestesítője. 

E nyakláncban megtalálható egy ezüstözött ág, mely a rózsa ágát szimbolizálja, a medálban tavasszal szedett rózsa levelek, s a virágot jelképező rubin, ezüstözött foglalatban. 

A Pantone által a 2023-as év hivatalos színének választott Viva Magenta árnyalatban játszik az ékszer. A szín „élénken és erőteljesen vibráló, a természetben gyökerező, a vörös családból származó árnyalat, amely az erő új jelét mutatja". A cég közleménye szerint "a természet erőit megidézve felpezsdíti szellemünket, és segít belső erőnk kiépítésében”. 

Az ökogyanta természetes anyagokat is tartalmazó műgyanta. Előállítása során a környezetet kevésbé megterhelő, megújuló, biobázisú nyersanyagokat használnak a kőolajalapú vegyi anyagok helyett. Önmagában kristályosan áttetsző, de színezhető is.


Paraméterek:
anyaga: antik ezüst (999 ezüst) bevonattal ellátott ónötvözet
medál mérete: 37,4 x 23 x 3,5 mm (külső méret)

lánc: 50 cm hosszú, 3 x 1,5 mm-es finom textúrájú szemekkel. Antik ezüst (999 ezüst) bevonattal ellátott sárgaréz. 

A fém alkatrészekről itt olvashatsz bővebben.

Csomagolás:

  • pasztell sárga biopamut tasakba helyezem az ékszert, melynek húzózsinórja 100% pamut; 
  • dekoratív, de ha elegánsabb átadási módot és biztonságos tárolási lehetőséget szeretnél, válaszd hozzá a környezetbarát és FSC® tanúsítvánnyal rendelkező díszdobozt!

 

11 500 Ft
A vásárlás után járó pontok: 575 Ft
Kérdés a termékről